.....

Jag är trött.... och deppig. Jag har ont...

Jag är inte gammal. Men kroppen är gammal. Den gör ont.

Jag vill inte gå till läkaren igen. Jag Vill Inte. Idag har jag legat på soffan. Mått illa... ont i höger äggstock... igen. Är det bara mensvärk? eller har cystorna kommit igen? Det smärtar så att jag haltar.

Gick till affen innan... kräktes när jag kom hem... magsjuk? eller magkatarr?

Hur gammal är jag?

Är det konstigt att jag inte orkar med allt som händer runt omkring? Eller är jag klen som inte reser mig upp och bara skakar av mig allt? Ta en alvedon och var glad!? 

Jag kämpar med jobb... kämpar med att vara glad och positiv... men idag orkar jag inte. Är det fel? Är jag gnällig? Ja det är jag. Jag vill gnälla. JÄTTEMYCKET.  Men vem ska jag ringa och gnälla för? Vem orkar höra? Jag vill ringa min pappa.... vill att han ska tala om att allt blir bra! Men det går inte... för hans kropp la av. Den orkade inte mer... Är det därför jag har ont? Är det bara på låtsas? Psykosomatiskt? Är jag knäpp?

Men vad hjälper det att gnälla... ingenting...

Imorgon kommer mitt hjärta... min pärla... mitt liv... den jag lever för! Finns ingen jag älskar mer! Älskar så det gör ont... men ett bra ont!

Hon gör så jag glömmer smärtan! Hon är min alvedon =)

Detta är nog det mest deppiga och negativa inlägg på länge....

Jag har en skön soffa iaf ;)BLÄÄÄÄ

....MAN RAPAR FISK AV OMEGA 3

Hej & Hå

Hmm.... det är snö kvar ute. Det är kallt. Jag har vårkänslor. Det går inte ihop. Så BORT MED SNÖN! Tack På Förhand!

Jag jobbar... och så jobbar jag... och sen kan jag ju jobba lite till!

Jobbet i stan slutar nästa vecka.... det följs av jobb i Ingelstad! Jag har tur som lyckas få långvikariat hela tiden. Men något ska ju jag ha tur med =)

Alicia har haft massa massa feber...stackarn... helt utslagen på soffan var hon. Dumma spruta som gör så mot min pärla!!! Idag är hon piggare men inte helt 100 ändå. Så därför ska vi föräta oss på chips och dip och choklad ikväll!!

Jag har ett roligt yngel... halva svart o halva orange hihihi jag är lättroad... man får skratta åt minsta lilla så blir ju säkert allt bra !! ^^

Jag tänkte att jag skulle bli miljonär! Japp! Nu väntar jag bara på att banken ringer och säger GRATTIS vi ser att du fått in en stor summa pengar, så därför fyller vi på med lite av våra pengar så det blir en jämn summa.... ifall man nu kanske fått 18598123:- det är ju liksom inte jämnt alls. Tack banken säger jag då!

Men telefonen är väldigt tyst.... bajs

Jag måste STÄDA!! men det syns ju att det är någon som bor här iaf =)

Jag vill FLYTTA till en liten 2:a ...  sova i en bäddsoffa i vardagsrummet... är inte det allas dröm?

Jag är trött... vill ha sol... svammlar... det är skoj ! Alicia suckar lite åt mig... du är knasig käraste mamma säger hon! Jaja... det bjuder jag på!

Hon var på besiktning.... Klart Godkänd. 115cm lång!!! och 19.5 kg tung!!! Min PÄRLA!!

Har inga bilder... datorn åt upp dom!

Hej & Hå Farbror Blå

RSS 2.0